Se vores praktiske folder om True North Lærertræning her.

Se også vores mere uddybende folder om True North Lærertræning her.

True North Lærertræning
True North Læringssystem er en samling effektive lærings- og undervisningsstrategier, der beviseligt forbedrer elevernes resultater – både fagligt, personligt og socialt.

Aktuel forskning i uddannelse viser, at mange initiativer har indflydelse på elevernes læring, men at nogle er mere effektive end andre. Med det menes, at ethvert nyt initiativ eller enhver ny strategi, du afprøver, formentlig vil gøre en positiv forskel. Men nogle metoder virker bedre end andre.

True North Læringssystem sammenfatter forskning på alle områder, som relaterer til uddannelse og giver undervisere strategier, som dokumenteret har den mest signifikante indflydelse på elevernes læring. Det handler ikke om den nyeste trend eller dille. Det handler om, hvad der konsekvent virker.

True North Lærertræning bruger tre specialdesignede kompasser i organiseringen af læringen. Hvert kompas har fire kompaspunkter, som repræsenterer de fire principper, som er vigtigst at kende og bruge i vores undervisning. For eksempel udforsker vi de fire stærkeste begreber til at opbygge et stærkt fundament for, at læring kan ske i dit klasseværelse. Vi gør det samme med alle tre kompasser.

True North Lærertræning er dermed baseret på, hvad forskningen siger er det vigtigste for at opbygge et stærkt fundament, skabe meningsfuld læring og opbygge en stærk karakter hos eleverne. Men derudover er der også andre ting, som gør True North Lærertræning unik. Den mest tilbagevendende feedback, vi får efter True North Lærertræning, er, at lærere og pædagoger værdsætter, hvordan True North-underviseren modellerer teorier og strategier i stedet for blot at tale om dem.
Vi viser dig med andre ord, hvordan du kan bruge strategierne, og vi giver dig masser af muligheder for at træne dem, så de bliver brugbare for dig i din daglige praksis.

Ugekursus eller tre dages internat
True North Lærertræning består af 30 timers effektiv undervisningstid.
Lærertræningen kan enten afholdes over fem kursusdage eller som internat over tre dage, hvor deltagerne de to første dage modtager koncentreret undervisning fra kl. 9-21.

True North Lærertræningen understøtter 

  • Klasserumsledelse
  • Relations opbygning/ inklusion
  • Differentiering 
  • Bevægelse og involvering
  • Feedback
  • Neurovidenskab – hjernen hos børn og unge 
  • Forstærkning

Vil du vide mere om lærertræning? så kontakt:
Nicolai Moltke-Leth
+45 25 21 25 01
nml@truenorth.dk

Få inspiration

Få inspiration

Modtag vores bedste og mest populære artikler og nyheder direkte på din email.

Du er nu tilmeldt!