Fra jægersoldat til ildsjæl
Nicolai har arbejdet med udvikling af det menneskelige potentiale det meste af sit liv. Han ved, hvad det kræver at identificere sit personlige talent – og at finde styrke til at nå sine mål. Oprindelig er Nicolai uddannet kaptajn i Danmarks militære eliteenhed, Jægerkorpset. Han har derudover testet sin egen udholdenhed i flere af verdens hårdeste udholdenhedsløb, herunder Paris-Dakar Rally, Eco-Challenge og Raid Gauloise.

Nicolais akademiske afsæt er en uddannelse som cand. scient. soc. fra Københavns Universitetet, fulgt af en mastergrad i positiv psykologi fra Aarhus Universitet. Derudover har Nicolai en bred vifte af certificeringer fra kurser i psykologi, styrkebaseret læring og kognitiv coaching fra både ind- og udland.

De sidste mange år har Nicolai dedikeret al sin tid på at udvikle og afholde programmer, der støtter unges læring og udvikling. Nicolai brænder for at skabe et uddannelsessystem, hvor ingen børn går tabt. Det sker i virksomheden True North, som Nicolai stiftede i 2006 – og som på nuværende tidspunkt som har trænet over 17.500 teenagere i personligt lederskab og sociale kompetencer. Desuden har True North uddannet tusindvis af lærere, pædagoger og andre undervisere over hele Danmark.

Nicolai er i øjeblikket bestyrelsesformand for True North Efterskole i Snaptun uden for Horsens. Efterskolen fokuserer på at udvikle en helt ny model for at træne unge mennesker i livsduelighed – et begreb, som True North definerer som et effektivt miks af solid faglighed, personligt lederskab og sociale kompetencer.

Det bedste på email

Det bedste på email

Modtag vores bedste og mest populære artikler og nyheder direkte på din email.

Du er nu tilmeldt!

True North bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden, samt statistik og målrettede annoncer.