Historien bag True North

True North blev grundlagt i 2006 af Nicolai Moltke-Leth i håbet om at forbedre unges livskvalitet.

Da uddannelse er en effektiv vej til at skabe forandring, skabte han True Norths første program: Camp True North. På Camp True North gives teenagere en række oplevelser, som hjælper dem med at udvikle deres personlige styrker og sociale kompetencer, så de kan navigere deres liv i retning af den bedste version af dem selv. Mere end 35.000 danske teenagere har deltaget i dette fem-dages program med overvældende resultater.

True North har siden da udviklet forskningsbaserede programmer for lærere og forældre, de to grupper med den største indflydelse på unge menneskers livskvalitet. Programmerne er baseret på den seneste forskning og de nyeste teorier inden for uddannelse og forældreskab for at hjælpe såvel lærere som forældre med at udvikle de unges potentiale. True North har allerede arbejdet sammen med tusindvis af lærere og forældre i Danmark i en fælles indsats for at støtte de unge, vi arbejder og lever sammen med.

Med stærke programmer designet til unge, lærere og forældre blev True North parat til at skabe en model for et uddannelsessystem, hvor den tilgængelige forskning og teori indgår som en naturlig del. I 2013 åbnede True North derfor True North Efterskole, der nu har 150 elever hvert år. Det er stedet, hvor læring er altafgørende, og hvor alle komponenter af True Norths pædagogik kan indføres i den daglige undervisning.

I takt med, at True North fortsat vokser, planlægger vi at gøre endnu mere af vores forskning og pædagogik tilgængelig for skoler og uddannelsesinstitutioner. Det gør vi, fordi True North ønsker at støtte den fortsatte forbedring af uddannelse, både i Danmark og i resten af verden.