Bliv en del af Team True North

En af hemmelighederne bag True Norths succesfulde camps er vores fantastisk dygtige og engagerede team. Som Danmarks førende virksomhed inden for personlig udvikling for unge er vi kræsne med, hvem vi ansætter. Den typiske teamleder har styr på sig selv, besidder den rette faglige tyngde, har humor, udholdenhed og er en god rollemodel for andre unge.

Kendetegnende for alle på Team True North er en oprigtig interesse i at støtte mennesker i at blive den bedste udgave af sig selv.

Mange af vores teamledere er unge mennesker (20-28 år). Alle på Team True North bliver trænet grundigt i True Norths teorier og metoder, og samtidig er de unge teamledere tæt på de teenagere, de skal arbejde med.

De er selv med på beatet, de ved, hvad der rører sig i teenagere i dag, og de kan hurtigt skabe ukomplicerede og meningsfulde relationer med camp-deltagerne.

Vores undervisere, coaches og supervisor team er typisk ældre. Oftest i alderen 35+.

Teamleder på Camp True North?

TEAMLEDER PÅ CAMP TRUE NORTH?Danmarks førende program i personlig og social udvikling for unge søger teamledere! Mange af vores camps afholdes i skolernes ferier, så der er fin mulighed for at kombinere med andet job og studier.Ansøg her: http://www.truenorth.dk/join/---Læs mere om Camp True North: http://camptruenorth.dk/Historien bag True North: http://www.truenorth.dk/historien/---Du kan også besøge os på et af informationsmøderne målrettet camp deltagerne:Info-møde i Jylland d. 16. september: http://www.truenorth.dk/informationsmode-jylland-16-9-2015-kl-1900-2030/Info-møde i Farum d. 23. september: http://www.truenorth.dk/informationsmode-d-23-9-2015-kl-19-00-20-30/

Opslået af Camp True North på 6. september 2015

Da True North er en virksomhed i hastig vækst, leder vi hele tiden efter talentfulde mennesker, der kan indgå i vores freelance high performance teams. Da mange af vores camps holdes i skolernes ferier, er der fin mulighed for at kombinere med et andet job/uddannelse.

Hvis du har masser af gåpåmod og synes, det giver mening at arbejde benhårdt med at give unge mennesker mulighed for at få det bedst mulige liv, så send en ansøgning. Vi prioriterer ansøgere med relevant erfaring eller faglig baggrund, herunder gerne lærere og studerende.

Sådan ansøger du:
1) Upload en video på send-anywhere.com (max 3 min) som indeholder:
– Præsentation af dig og hvad du laver lige nu (arbejde/skole).
– Dit kendskab til True North, og hvorfor du gerne vil arbejde hos os.
– Noget sjovt, interessant eller skørt, som siger noget om dig.

2) Udfyld ansøgningsskemaet her (inkl. et link til din video).

Brug din kreative side – vi glæder os til at høre fra dig!

Det bedste på email

Det bedste på email

Modtag vores bedste og mest populære artikler og nyheder direkte på din email.

Du er nu tilmeldt!

True North bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden, samt statistik og målrettede annoncer.