FIF TIL FORÆLDRE

Næste Forældreworkshop afholdes i 2018. Nærmere information om tid og sted kommer snarest.

På True Norths workshops sørger vi for at skabe indsigt, dele relevant forskning på området og formidle konkrete værktøjer til livet med teenagere. Målet er, at alle går hjem med konkrete handlemuligheder, som kan få uvurderlig betydning for vores store børn, mens de prøver kræfter med verden og for alvor gør sig klar til voksenlivet. 

De mønstre og vaner, som dannes i teenageårene, er afgørende for, hvordan vi håndterer vores liv og opnår vores mål. Det kan være udfordrende opgave som forældre at navigere i alle de følelsesmæssige op – og nedture, mens vores unge prøver kræfter med verden og forsøger at frigøre sig, men de har brug for masser af støtte og empati.

3 timers workshop for forældre

Sæt tre timer af der vil gøre en verden til forskel for din familie.

Kommunikationen

Temaet omhandler, hvordan din kommunikation kan skabe gensidig respekt, resultater og ansvarlighed.

På workshoppen kigger vi på vores liv med teenagere oppefra. Vi forholder os til de anbefalinger som eksperter udi forældreskab kommer med efter årtiers forskning og praksiserfaring. Vi udfordrer os selv, på de ting vi gør sammen med vores børn, og den måde vi kommunikerer med dem på. Din støtte til- og rette guidance af din teenager er vigtig for deres fremtid.

I et tre timers komprimeret program arbejder vi med aktuelle problematikker fra livet med teenagere og øver os i en virkelighedsnær opdragelse. Hvor vores børn lærer at eje deres egne problemer, træffe beslutninger og leve med konsekvenserne af dem.

Du vil gå fra workshoppen med konkrete handlemuligheder til at gøre jeres sidste år på samme adresse rare og lærerige for alle.

Vil du være med?

Workshoppen er ikke kun for forældre hvis børn har været på Camp True North. Tag en veninde/ven/kollega/ekspartner under armen og kom til en dag med indsigter, strategier og konkrete værktøjer til kommunikationen med din teenager.


”SELVFØLGELIG ELSKER DU DIN TEENAGER”

Vi tager udgangspunkt i en velkendt følelse for mange forældre til teenagere: Frustration og sorg over, at de ting, der tidligere har virket, når vi har forsøgt at vise vores børn kærlighed, pludselig ingen effekt har. Måske har de endda den modsatte effekt. De store børn har stadig brug for vores kærlighed, men de mærker den ikke nødvendigvis, hvis vi viser den på samme måde, som vi gjorde, da de var mindre.

”HVOR MANGE GANGE SKAL JEG SIGE DET?”

Vi fokuserer på den skrøbelige proces, det ofte er at kommunikere med teenagere. Du får viden om, hvordan du gennem bevidst kommunikation kan hjælpe din teenager med at udvikle en følelse af tryghed, selvstændighed og personligt ansvar.

Det bedste på email

Det bedste på email

Modtag vores bedste og mest populære artikler og nyheder direkte på din email.

Du er nu tilmeldt!