Velkommen på næste niveau

Alle opdagelsesrejsende ved, at når man har etableret sin basecamp, kan man begynde at udforske nyt område. Det er derfor, Camp True Norths andet niveau hedder Explorer.

I fem intensive dage fortsætter deltagerne den udvikling, de indledte på Basecamp, og vi går endnu mere i dybden med alle værktøjerne.

Fra Basecamp til Explorer

På Basecamp fokuserede deltagerne på at opdage og udvikle deres personlige egenskaber.  Deltagerne lærte at navigere efter de fire kompaspunkter på True Norths Personlige Kompas. Fokus var at hjælpe hver enkelt med at finde sit sande nord – den vej, som er rigtig for den enkelte.

På Explorer fokuserer vi på at udvikle deltagernes sociale kompetencer, så de kan holde kursen i forhold til deres relationer, både i tætte sociale sammenhænge, og når de optræder i større fællesskaber.
På Explorer lærer de om fire nye kompaspunkter på vores Sociale Kompas, som kan guide dem hen imod dette mål. De vil være omgivet af andre, som også har været på Basecamp og er klar til at løfte det, de har lært, til det næste niveau.

Positive relationer

På Basecamp lærer deltagerne om, hvem de er, og hvem de ønsker at være. På Explorer lærer de, hvordan de kan udfylde deres plads i verden – sammen med andre.

På Explorer-campen fokuserer vi på, hvordan man arbejder sammen med og relaterer sig til andre på en bevidst og konstruktiv måde, så man får mest mulig glæde af sine omgivelser og sig selv. Deltagerne bliver rustet til at opbygge dybere relationer og skabe stærkere teams, og de får redskaber, så de kan folde alle deres talenter ud i verden omkring sig.

Støtte til forandring

Et meget væsentligt aspekt af Explorer er, at deltagerne er på camp sammen med teenagere, som også har valgt at vende tilbage til Camp True North. Det betyder, at de udelukkende vil være omgivet af unge, der også er interesserede i at vokse og udvikle sig i campens helt unikke forandringsmiljø. Det fører til dybere samtaler, en højere grad af læring og en større chance for at møde mennesker, der kan hjælpe deltagerne med at skabe de forandringer, de ønsker.

Gensyn og nye kræfter

En anden stor fordel ved at komme tilbage på Explorer er, at deltagerne oplever et gensyn med den helt specielle læring og udvikling, de oplevede på Basecamp. De fleste forlader Basecamp med en følelse af at have klare mål og både værktøjer og styrke til at nå dem. Men da hverdagen tog over, er der stor sandsynlighed for, at de har mødt modstand eller oplevet at miste overblikket over de ting, de gerne ville. Explorer er deres chance for at huske noget af det, de har glemt, og finde tilbage til de styrker, de har brug for, så de kan tage styring i deres liv igen.

Sted, Pris & Tilmelding

Se kommende camps
Få inspiration

Få inspiration

Modtag vores bedste og mest populære artikler og nyheder direkte på din email.

Du er nu tilmeldt!