Camp True North

Hvorfor først finde nøglen til personlig succes som voksen?
Der er pres på jer unge i dag. Massive krav til, hvad I skal kunne og hvordan I viser jeres succes til verden.
Samtidig viser forskning at nøglen til personlig succes, resultater og livsglæde, ligger i at kende os selv, vores styrker og udviklingsområder.
Den selvindsigt kan vi give dig på Camp True North på bare 5 dage. Du får strategier til at tage lederskab, sætte mål & skabe resultater, men også til at skabe ro i dig selv. Undervejs vil du opnå klarhed over dine værdier og særlige talenter, så du mere målrettet – og med mere optimisme kan gå efter det liv du ønsker. 

Se folder om Camp True North her (forældre)

Det siger tidligere deltagere til andre unge:

“Du skal tage afsted fordi, du lærer så meget på kun 1 uge, du møder en masse dejlige mennesker, du får en oplevelse for livet.”

“Man skal tage på CTN for sin egen skyld. Det er en utrolig fantastisk uge.”

“Jeg fik det ud af CTN at jeg fik styrket min selvtillid til en højde jeg aldrig har haft før.”

“De kompetencer du får med i den sjove uge er gaver for livet. Så forær dig selv den gave og tag en uge på Camp True North.”

“Det man kan få ud af det er en oplevelse for livet. Man kan få en langt bedre forståelse for sig selv.”

“Jeg tog derfra med en stærk følelse af, at verden er fyldt med muligheder, og at jeg er i stand til at tage dem og få noget fantastisk ud af dem.”

“True North ændrede mit livssyn på mig selv, og gjorde mig meget mere bevidst om hvem jeg gerne ville være som person.”

“..det har i hvert fald hjulpet mig til at hvile mere i mig selv, og til at slappe mere af, lige præcis når jeg har haft brug for det”

“Du får de fedeste 5 dage i dit liv. Hvis du vil kan du få en masse nye venner og bekendtskaber.”

“Jeg har fået venner for livet og en meget større forståelse for andre menneskers adfærd og min egen.”

“Jeg blev proppet med positivitet og en livsglæde, som den dag i dag stadig fylder en hel del i mig”

“Man bliver mødt af et inspirerende team og får en lærerig, fantastisk, sjov og aktiv uge, som giver en værktøjer til at få det liv man vil have.”

Den bedste udgave af din teenager

Camp True North er et unikt koncept for unge, der gerne vil styrke kendskabet til sig selv. På Camp True North får din teenager redskaberne til at frigøre sit potentiale, blive bedre til at udnytte sine ressourcer og nå sine personlige mål på en nemmere og sjovere måde.

Programmet er sammensat af anerkendte, internationale og danske eksperter inden for feltet personlig udvikling, forskellige intelligenser og nye læringsmetoder.

Udbytte (Basecamp)

Fremtidens kompetencer

Mange af de områder vi arbejder med på Camp True North, er blandt de mest efterspurgte kompetencer på jobmarkedet (kommunikation, vedholdenhed, selvindsigt, motivation, konflikthåndtering, empati, målsætning m.m.).

Desuden anbefales mange af de områder, vi arbejder med, af flere globale organisationer såsom World Economic Forum (2016) og Partnership for 21st Century Skills (2016).

Venner for livet

Der er ca. 120 deltagere på en camp, som alle ønsker at udvikle sig og skabe rammerne for et sjovt og meningsfuldt liv. Vores erfaring er, at unge på Camp True North finder venner for livet.

Venner, som de vil kunne gense og holde kontakt med via vores community, opfølgningskurser og Facebook. Tjek evt. Camp True North på Facebook og se, hvad unge selv siger om deres oplevelser på Camp True North.

Læringsmål

På Camp True North udvikler unge færdigheder, så de kan:
• tage ansvar for deres handlinger.
• gå direkte efter personlige mål i stedet for at sidde på sidelinjen i deres eget liv.
• yde deres bedste i skolen, derhjemme og i sociale relationer.
• få mod til at prøve nye ting, som kan forbedre deres liv.
• få selvtillid og turde stå ved deres egne holdninger.
• løse konflikter ved hjælp af klar tovejs-kommunikation.
• se mere positivt på livet

Dynamisk og inspirerende undervisning

Undervisningsformen vil være meget anderledes, end I sikkert er vant til. True North arbejder med de nyeste og mest inspirerende metoder inden for accelereret indlæring. Vores program er oplevelselsorienteret. Det handler om at øge kendskabet til sig selv og sine kompetencer på den sjoveste og mest vedkommende måde.

På Camp True North vil din teenager blive inspireret på højt niveau og tilegne sig færdigheder, som han eller hun kan bruge resten af livet.

Program (Basecamp)

Program - Morgen

Kompaspunkt
Hver dag går vi i dybden med et af vores fire kompaspunkter. Kompaspunkterne repræsenterer færdigheder, som kan hjælpe dig med at navigere i livet.

Morgenprogram
Derefter er der fagligt input, historier, øvelser, aktiviteter, spil og diskussion – kun afbrudt af god musik. Altsammen oplevelser som løfter konceptet og giver værktøjer, så du kan forbinde de enkelte kompaspunkter med din hverdag.

Program - Eftermiddag

Aktivitetstid
Der er hver dag sat tid af til at du kan dyrke sport, eller deltage i mere afslappede aktiviteter.

Team tid
Fast punkt på programmet hvor du er sammen med dit team, så alle lærer hinanden bedre at kende.

Eftermiddagsprogram
Her udnytter vi de nære kontakter man knytter til hinanden, til at komme ind på emner som kommunikation, hvordan man skaber et stærkt team, eller hvordan man sætter sig mål.

Program - Aften

Aftenprogram
Hver aften får alle chancen for at udforske sig selv personligt og socialt ved hjælp af reflekterende aktiviteter og gode samtaler.

Formålet er at du kan lære dig selv bedre at kende, og have tid til at tænke over hvordan du ser verden, samt hvad du kan bidrage med for at gøre den endnu bedre.

1. Basecamp (Start)

Basecamp er det første niveau på Camp True North. Basecamp handler om at opdage og udvikle sine personlige kompetencer.

Læs mere

2. Explorer

På Explorer fokuserer vi på sociale kompetencer. Relationer, både i tætte sociale sammenhænge, og i større fællesskaber.

Læs mere

3. Navigator

Et intensivt lederskabsprogram, hvor deltagernes indsigt og handlekraft, styrker og evner løftes til et helt nyt niveau.

Læs mere

Sted, Pris & Tilmelding

Se kommende camps
Det bedste på email

Det bedste på email

Modtag vores bedste og mest populære artikler og nyheder direkte på din email.

Du er nu tilmeldt!